een nieuw gezicht

De komende maanden kunt u een nieuw gezicht bij ons in de praktijk tegenkomen. In onderstaand stukje stelt hij zich kort aan u voor.

Hoi! Mijn naam is Noud Heijligers, ik ben 25 jaar oud en ik woon in Horst. Ik zit momenteel in het 4e jaar van de opleiding Fysiotherapie aan de Fontys in Eindhoven. Ik heb de minor wervelkolom in Breda gevolgd en afgerond. Ik zal ongeveer een half jaar stage komen lopen; van 8 Februari tot 9 Juli. Ik hoop dat ik jullie op een prettige manier behandel en dat we samen een  behandeltraject kunnen opstellen om vervolgens de hulpvraag zo goed mogelijk te beantwoorden.

Ik heb voor het Fontys op het CIOS (MBO-opleiding) gezeten en ben hierdoor veel in aanraking geweest met sport en bewegen. Hierdoor weet ik veel van oefeningen en spelvormen. Dit kan leuk zijn voor bepaalde oefentherapie. Zelf ben ik ook bezig met Fitness maar vanwege corona staat dit bij mij op een laag pitje. Ik heb zelf 14 jaar gevoetbald bij Wittenhorst maar ben hier 2 jaar geleden mee gestopt.

Ik kijk uit naar een leerzame periode! Tot snel.

Publicatiedatum: 17-02-2021


Terug naar overzicht