Nieuwe collega

In verband met groei van de praktijk hebben wij een nieuwe collega. Hieronder stelt hij zich aan jullie voor.

Mijn naam is Perry Boots en ik ga vanaf eind januari werken bij Fysiotherapie de Risselt. Sinds 2014 ben ik werkzaam in Duitsland als fysiotherapeut en nu is het tijd om de overstap te maken naar Nederland.

In 2010 ben ik afgestudeerd aan de Fontys Sporthogeschool te Sittard met afstudeerrichting Sport, Leisure and Wellness. Door deze studie heb ik veel affiniteit opgebouwd met sporten en de bewegende mens. Hoewel deze studie erg leuk was en ik er veel geleerd heb, wilde ik meer te weten komen over het menselijk lichaam. Met name over klachten aan het bewegingsapparaat en hoe je deze kunt behandelen. Daarom heb ik ervoor gekozen om na de Sporthogeschool nog Fysiotherapie te studeren. Dit diploma heb ik in 2014 behaald aan de AVANS Hogeschool te Breda.

Momenteel ben ik mijzelf richting Neuro-Kinetische Therapie(NKT) aan het ontwikkelen en zal ik in Maart de eerste cursus hiervoor gaan volgen. Mocht het in de toekomst mogelijk zijn dan wil ik graag nog een specialisatie gaan volgen als Manuele therapeut.

Publicatiedatum: 13-04-2017


Terug naar overzicht